Luk

Log ind

Brugernr
Password
Log ind

Glemt password..?

TV

Bredalsparken og Grenhusene har fællesantenneanlæg der forsynes af Yousee. Der er mulighed for at tilmelde sig til Yousee Bland Selv, hvis du ønsker andre tv-kanaler eller streamingtjennester.

Alle kanaler sendes digitalt i DVB-C

Hos Yousee kan du finde en oversigt over hvilke tv-kanaler du kan se samt en vejledning til opsætning af de digitale kanaler.

Det er Yousee, der suverænt bestemmer hvilke tv-kanaler, vi kan se. Hvis Yousee ikke har den tv-kanal, du gerne vil se, kan du til det årlige afdelingsmøde stille forslag om, at vi skifter tv leverandør.

Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at opsætte sin egen parabol uden at have søgt ejendomskontoret om tilladelse.

Til- og framelding

Nedenfor kan du finde en til- og frameldingsblanket. Hvis du ikke har mulighed for at udskrive blanketten, kan du hente den hos IT-Gruppen eller på ejendomskontoret.

Til- og frakobling til fællesantenneanlægget udføres normalt inden for et par uger, men der kan i visse tilfælde gå op til 7 uger.

Hvis du har problemer med dit fjernsyn…


Hvis du oplever problemer med antennesignalet når du ser tv, kan det være svært at finde ud af om udfald og pixeleringer opstår uden for Bredalsparken og Grenhusene, om de opstår her i bebyggelsen, eller i dit eget udstyr.

Læs mere på følgende side om fejlmelding af antennesignalet.

TV udbyder


YouSee a/s
Teglholmsgade 1
0900 København C

Vis på kort

Er der spørgsmål du hverken kan finde svar på her, eller hos YouSee, kan du kontakte IT Gruppen.

IT Driftstatus
Internet
Lokalnet

Fjernsupport
Teamviewer

IT Gruppen anvender TeamViewer programmet til fjernsupport. Det er gratis og kan downloades her.

Hent til Mac
Hent til Windows

Se flere platforme og versioner på TeamViewer Downloadside.

Side
1
2
3
4
5